Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY FLORA CHIC™ Eau de Parfum

Likt en promenad genom legendariska Les Jardins De Bagatelle förför ARTISTRY FLORA CHIC dina sinnen med citrusnoter av fräsch clementin och mild och söt bulgarisk ros 50 ml

Mer detaljer

Rea REA!
716.00 Kr inkl. moms

119630

Likt en promenad genom legendariska Les Jardins De Bagatelle förför ARTISTRY FLORA CHIC dina sinnen med citrusnoter av fräsch clementin och mild och söt bulgarisk ros, innan den lugnar dig med de exotiskt avslappnande egenskaperna i doften av ylang ylang från Madagaskar.Blommig och feminin, förtrollande och chic – med ARTISTRY FLORA CHIC hänför du världen omkring dig.

50 ml


EGENSKAPER:
Elegant perfektion. ARTISTRY FLORA CHIC innehåller en omsorgsfullt framtagen blandning av blommor, som förfinats och fulländats av våra parfymörer. Varaktig förtrollning. ARTISTRY FLORA CHIC finns som Eau De Parfum, vilket betyder att doften och dess effekt håller längre än vanlig Eau de Toilette. Mästerlig parfymtillverkning. ARTISTRY FLORA CHIC utvecklades exklusivt för ARTISTRY av det ansedda arom- och parfymhuset Givaudan, som har över 250 års erfarenhet av att framställa några av världens mest berömda dofter.
En tidlös skatt fångad i en flaska. ARTISTRY FLORAL CHIC säljs i en vackert handgjord glasflaska i chict rosa med lyxigt guldfärgad kork och band av siden. Den utstrålar elegans, lyx och femininitet.

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
Spraya en eller två gånger där huden är som tunnast (på halsen, i armbågsvecken, handlederna, bakom öronen, i knävecken eller på nyckelbenet) – på de ställen som avger mest värme och som därmed gör att doften sprids från din kropp. Applicera så ofta du vill.

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser