Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Liquid Liner i svart

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Liquid Liner i svart

Gör ett verkligt bestående intryck med ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Liquid Liner. Den här hypnotiserande eyelinern i intensiv, heltäckande svart med blank vinyl-finish gör det möjligt att skapa olika lookar, från tunn och definierad till djärv och dramatisk.

Mer detaljer


306.00 Kr inkl. moms

120471

Gör ett verkligt bestående intryck med ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Liquid Liner. Den här hypnotiserande eyelinern i intensiv, heltäckande svart med blank vinyl-finish gör det möjligt att skapa olika lookar, från tunn och definierad till djärv och dramatisk. Med vattenfast formula och fukttålighet för att hålla i 24 timmar.

EGENSKAPER:
Applikator med precisionsspets och snabbtorkande, lättflytande formula för maximal kontroll. Särskilt framtagen sammansättning med polymerer som bildar en film och ger ett långvarigt resultat. Vattenfast formula och färg som sitter länge. Testad av ögonläkare och hudläkare. Kan användas av personer med kontaktlinser. Allergitestad.

FÖRDELAR:
Exakt linje. Mångsidig: Från tunn och definierad till djärv och dramatisk. En applicering håller i upp till 24 timmar. Snabbtorkande och vattenfast. Din look håller under varma, fuktiga dagar och vardagens alla aktiviteter utan att flagna eller blekna. Kladdfri, färgfast.

REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
Skaka flaskan ordentligt före användning för att aktivera tvåstegssystemet. (Flaskan innehåller små kulor som gör att formulan blandas mer effektivt.) Kulorna kan höras när flaskan skakas. Vrid för att öppna och ta ut applikatorn ur flaskan. Applicera längs fransraden för önskad effekt. Formulan ska inte användas på den inre fransraden.

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser