Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Spot Corrector

ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Spot Corrector

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Spot Corrector har utvecklats för att behandla de mest envisa mörka fläckar och missfärgningar. Denna koncentrerade produkt bör användas morgon och kväll.


Mer detaljer


579.00 Kr inkl. moms

116413

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Spot Corrector har utvecklats för att behandla de mest envisa mörka fläckar och missfärgningar. Denna koncentrerade produkt bör användas morgon och kväll. På bara två timmar tränger den djupt in i de drabbade områdena på hudens yta och väl där minskar den melaninaktiviteten på bara 24 timmar.* Resultatet är en mätbart klarare hud, en jämnare hudton och ökad lyster.

*När den används som en del av ARTISTRY IDEAL RADIANCE Power System.

Innehåller: 15ml

Fördelar:
•Snabbverkande med dokumenterade resultat. 82 % av konsumenterna som testat produkten ansåg att Spot Corrector bidrog till att minska synligheten av hyperpigmentering på bara fyra veckor.
•Kraftfull produkt för envisa åldersfläckar. 97 % av kvinnorna som testat produkten uppvisade en mätbart klarare hud efter tolv veckor.
•Ökad lyster. Spot Corrector tränger djupt in i hudens yta och lindrar, återfuktar och behandlar missfärgningar för att hjälpa huden att syn- och märkbart få en ökad lyster inifrån och ut.

Ingredienser:
Pärlprotein, rödalg, ärtextrakt och europeiskt plommon samverkar för att effektivt göra huden klarare och varsamt korrigera ojämnheter i hudtonen. Det avancerade leveranssystemet med 3D-teknik från ARTISTRY garanterar att dessa kraftfulla ingredienser – liksom en särskild blandning av återfuktande och lugnande ingredienser – fördelas till de djupare nivåerna i hudens yta, där de har som störst verkan.

Rekomenderad användning:
Massera in den med fingertopparna på mörka fläckar, fräknar och missfärgningar.