Varumärken

Frakter och leveranser

SATINIQUE™ Revitalizing Mask

SATINIQUE™ Revitalizing Mask

En vitaliserande behandling som behandlar och reparerar skador före stylingen,
verkar på djupet, stärker och skyddar varje hårstrå.

 

 

Mer detaljer


259.00 Kr inkl. moms

110674

En vitaliserande behandling som behandlar och reparerar skador före stylingen, verkar på djupet, stärker och skyddar varje hårstrå.

Innehåller: 240ml

• Passar alla hårtyper, särskilt stressat, skadat och färgbehandlat hår.
• För att få helt återställt hår med långvarig mjukhet och kontroll.

Egenskaper:

• Innehåller ENERJUVE TM som återställer håret till dess naturliga välmående form och extrakt från druvkärnor och kukuinötolja.
• Ger näring på djupet och har reparerande ingredienser i en svavelfri formula.
• Specialblandning av extrakt från druvkärnor och kukuinötolja

Fördelar:

• Innehåller druvkärnolja, som hjälper till att skydda håret mott yttre påfrestningar, samt återfuktande kukuinötolja som gör håret fräscht och vacker
• Verkar på djupet och hjälper till att skydda håret från skador. Stärker och skyddar varje hårstrå samt reparerar skador och förebygger kluvna hårtoppar. Gör håret upp till 9 gånger starkare*

* Vid användning som en del av en serie med Color Repair Shampoo, Conditioner, Revitalizing Mask och Dual Defend Spray

Ingredienser:

SATINIQUE™s forskare kombinerade sina kunskaper inom näringslära och skönhet för att utveckla innovativa ingredienser för hårets välmående. Ingredienserna är noga utvalda bland växtbaserade ingredienser och näringsämnen.

Därför innehåller Revitalizing Mask en förstärkt blandning av druvkärnolja, en naturlig antioxidant, och kukuinötolja, känd för sin vitaliserande och utslätande effekt, som hjälper till att ge fyllnad, lyster och elasticitet. Dessa stärkande ingredienser kompletteras med vårt exklusiva ENERJUVE™ Complex för att återställa håret till dess naturliga tillstånd.

Rekomenderad användning:

• Applicera och fördela i fuktigt hår
• Låt verka i 3-5 minuter, skölj sedan ur
• Så milt att du kan använda det varje dag.

 

ENERJUVE™ (USA-patent) är exklusivtför Amways teknologi: ett positivt laddat komplex av stärkande lipider och kreatin samt mjukgörande 18-MEA Effektivt på alla 3 hårnivåer som jämnar ut de negativa laddningarna som finns i skadat hår, går in på djupet och binder selektivt till de skadade områdena och stärker de svaga punkterna. Hjälper det med reparation och vitalisering inifrån och ut. Som smart komplex upptäcker det själv områden på hårstrået som är skadade/försvagade och som reparerar och vitaliserar håret.

18-MEA är en del av ENERJUVE och är en naturlig, extremt sårbar komponent av hårstråets yta som ger håret dess glans.

 

Över 80 % av det här ämnet går förlorat vid en enda färgbehandling och det kan inte återskapas på naturlig väg. ENERJUVE hjälper till att återställa 18-MEA så att håret blir silkeslent och lättkammat. Forskare har upptäckt att håret får en negativ laddning då det skadas. Den här skadan gör håret svagt, frissigt och livlöst. ENERJUVE™, som är exklusivt för Amway, korrigerar den negativa laddningen som förekommer i skadat hår. ENERJUVE verkar på många områden av hårskador och arbetar på flera nivåer för att förändra håret, ge det en fräsch look och göra det mer livfullt.

SATINIQUES™ forskare kombinerade sin kunskap inom näringsämnen och skönhet för att utveckla innovativa ingredienser inom hårvården. Noga utvalda växtbaserade ingredienser och näringsämnen reparerar, förnyar och vitaliserar håret.

Känsloupplevelser på alla plan.
Medvetet framtagna dofter. Även om hårvårdskunder söker efter resultatbaserade fördelar så spelar doften en stor roll: doften påverkar hela upplevelsen, därför har dofterna medvetet tagits fram för just SATINIQUE™ COLLECTION. Alla SANITIQUEs produkter har noga utvalda frukt- och blomdofter, vilket förhöjer användarupplevelsen och låter sinnena blomstra. SATINIQUEs produkter har tre signaturdofter - var och en speciellt utvecklade för särskilda produkter.

 

 

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser