Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Serum Concentrate

ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Serum Concentrate

ARTISTRY’s YOUTH XTEND Serum Concentrate
passar alla hudtyper och har tagits fram speciellt för att hjälpa till att förändra din huds framtid.

Mer detaljer


899.00 Kr inkl. moms

113809

ARTISTRY’s YOUTH XTEND Serum Concentrate
passar alla hudtyper och har tagits fram speciellt för att hjälpa till att förändra din huds framtid. Serumet ger näring och stärker huden, så att huden får ett fräscht, strålande utseende och känns mjukare och lenare. Serum Concentrate är en ytterst effektiv produkt som motverkar ålderstecken genom att målinriktat och effektivt minska synliga fina linjer och rynkor, så att huden får ett föryngrat utseende.

Innehåller: 100ml

Fördelar:
- Minskar synliga fina linjer och rynkor. Märkbara resultat efter bara en vecka.
- Skyddar mot miljöpåverkan. En ytterst koncentrerad blandning av naturliga ingredienser, rika på antioxidanter som vårdar och skyddar huden.
- Huden blir mjuk, fräsch och strålande. Sammansättningen har utvecklats för att snabbt och effektivt tillföra fukt - kvinnor som använde produkten som en del av YOUTH XTEND Power System upplevde en märkbart mjukare hud redan efter första appliceringen.
- Lätt, koncentrerad produkt. Serum Concentrate absorberas snabbt och effektivt, vilket gör att du kan använda de kompletterande produkterna i serien YOUTH XTEND direkt efteråt.

Ingredienser:
Innehåller en stor mängd LifeSirt, ett växtextrakt från myrten från medelhavsområdet, som stimulerar hudens naturliga produktion av föryngrande protein med 280 %. En speciell blandning av mjukgörande och lindrande ämnen samt antioxidanter tillför huden fantastiskt skydd, fukt och näring. Blandningen innehåller extrakt från det afrikanska baobabträdets frukt, svarta vinbär, gröna acerolakörsbär och andra växter.

De här dyrbara, naturliga ingredienserna kompletteras av vår exklusiva Micro-X6 PeptideFormula som stimulerar kollagenaktiviteten och verkar direkt för att minska synliga fina linjer och rynkor.

Rekomenderad användning:
Stryk på Serum Concentrate jämnt med fingertopparna över ansiktet och halsen, med uppåtgående rörelser. Använd produkten som en del av hudvårdsprogrammet YOUTH XTEND Power System för bästa resultat.

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser