Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med cream

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med cream

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System
är en revolutionerande hudvårdsserie - med den här kraftfulla kombinationen av högeffektiva produkter kan du se märkbart föryngrad hud efter bara en veckas användning.

Mer detaljer

Rea REA!
2,418.70 Kr inkl. moms

2,546.00 Kr inkl. moms

(pris sänkt med 5 %)

253580

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System är en revolutionerande hudvårdsserie - med den här kraftfulla kombinationen av högeffektiva produkter kan du se märkbart föryngrad hud efter bara en veckas användning. Power System ger bevisat snabba resultat och tillför huden en optimal kombination av näring, fukt och skydd. Power System ett ”måste” för dem som kräver snabba resultat och strävar efter att förbättra hudens utseende.

Innehåller:
Enriching Cream 50 ml
Serum Concentrate 30 ml
Protecting Cream 50 ml E
Enriching Eye Cream 15 ml

Fördelar:
- Ungdomligare hud. I kliniska tester bekräftade 81 % av kvinnorna att Power System gav dem ett föryngrat utseende efter bara en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).

- Mindre fina linjer och rynkor. 78 % av kvinnorna i testet sade att Power System medverkade till att minska synliga fina linjer och rynkor efter en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).

- Mjukare hud. 96 % upplevde att huden blev mjukare efter att de använt Power System i en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).

- Fuktgivande kräm. Enriching Cream och Protecting Cream tillför normal till torr hud och torr hud en riklig dos lindrande fukt.

Ingredienser:

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System erbjuder perfekt harmoni mellan naturens krafter och vetenskaplig kunskap. ARTISTRY har dykt ner bland naturens skatter för att utvinna högeffektiva ingredienser som är rika på antioxidanter, bland annat det afrikanska baobabträdet (som av lokalbefolkningen kallas för ”livets träd”) och LifeSirt, ett växtextrakt från myrten från medelhavsområdet som stimulerar hudens naturliga produktion av protein med 280 %. De här dyrbara växtämnena kompletteras av ARTISTRYS exklusiva Micro-X6 Peptide, en speciellt framtagen sammansättning som hjälper till att stimulera kollagenaktiviteten och reparera skadad hud.

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser