Varumärken

Frakter och leveranser

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System with Lotions

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System with Lotions

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System
är en revolutionerande hudvårdsserie - med den här kraftfulla kombinationen av högeffektiva produkter kommer du att se märkbart ungdomligare hud efter bara en veckas användning.

Mer detaljer

Rea REA!
2,418.70 Kr inkl. moms

2,546.00 Kr inkl. moms

(pris sänkt med 5 %)

253579

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System är en revolutionerande hudvårdsserie - med den här kraftfulla kombinationen av högeffektiva produkter kommer du att se märkbart ungdomligare hud efter bara en veckas användning. Power System ger bevisat snabba resultat och tillför huden en optimal kombination av näring, fukt och skydd. Power System ett ”måste” för dem som förväntar sig snabba resultat och strävar efter att förbättra hudens utseende.

Innehåller:
Enriching Lotion 50ml
Serum Concentrate 30ml
Protecting Lotion 50ml
Enriching Eye Cream 15ml

Fördelar:

  • Ungdomligare hud. I kliniska tester bekräftade 81 % av kvinnorna att Power System gav dem ett föryngrat utseende efter bara en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).
  • Mindre fina linjer och rynkor. 78 % av kvinnorna i testet sade att Power System medverkade till att minska synliga fina linjer och rynkor efter en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).
  • Mjukare hud. 96 % upplevde att huden blev mjukare efter att de använt Power System i en vecka (enligt en konsumentupplevelsestudie).
  • Lätt, fuktgivande sammansättning. Enriching Lotion och Protecting Lotion har tagits fram speciellt för att vara lätta och ge kombinerad till fet hud en dos lindrande fukt.

Ingredienser:
ARTISTRY YOUTH XTEND Power System erbjuder perfekt harmoni mellan naturens krafter och vetenskaplig kunskap. ARTISTRY har dykt ner bland naturens skatter för att utvinna högeffektiva ingredienser som är rika på antioxidanter, bland annat det afrikanska baobabträdet (som av lokalbefolkningen kallas för ”livets träd”) ochLifeSirt, ett växtextrakt från myrten från medelhavsområdet som stimulerar hudens naturliga produktion av protein med 280 %. De här dyrbara växtämnena kompletteras av ARTISTRYs Micro-X6 Peptide, en speciellt framtagen sammansättning som hjälper till att stimulera kollagenaktiviteten och reparera skadad hud.

Rekomenderad användning:

-Serum Concentrate - Stryk på serumet jämnt med fingertopparna över ansiktet och halsen, massera in med uppåtgående rörelser. Använd morgon och kväll.

-Protecting Lotion - Stryk försiktigt ut över ansiktet och halsen med fingertopparna varje morgon efter Serum Concentrate.

-Enriching Lotion - Stryk på varje kväll med uppåtgående rörelser över ansiktet och halsen.

-Enriching Eye Cream - Ta lite av krämen på ett finger och klappa in under och kring ögonen. Använd morgon och kväll efter serum och lotion.

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser