SA8™ Tri-Zyme™ Tvättbehandling

SA8™ Tri-Zyme™ Tvättbehandling

Tri-Zyme™ förbättrade blandning, som har ett rengöringssystem med tre enzymer, avlägsnar effektivt alla typer av ingrodda fläckar.

Mer detaljer


166.00 Kr inkl. moms

110482

Tri-Zyme™ förbättrade blandning, som har ett rengöringssystem med tre enzymer, avlägsnar effektivt alla typer av ingrodda fläckar såsom gräs, blod, tomatsås och proteinbaserade fläckar.

Du kan använda produkten som ett blötläggningsmedel eller en tvättmedelförstärkare i tvättmaskinen, vilket ger ett utmärkt resultat på alla tvättbara, färgäkta tyger (ej ylle och siden).


Vad betyder symbolen >>>

Innehåller: 1Kg

Egenskaper:

  • SA8™ Tri-Zyme™ tvättbehandling avlägsnar organiska, protein- och jordbaserade fläckar, t.o.m. ingrodda fläckar.
  • Produkten rengör vid alla temperaturer: från 30° till 95°C.
  • Produkten innehåller naturliga ingredienser för rengöring som framställts från växter och mineraler.
  • Den har testats av hudläkare.
  • En kartong på 1 kg räcker till 232 blötläggningar!

Rekomenderad användning:

SA8™ Tri-Zyme™ tvättbehandling passar utmärkt till att avlägsna fläckar från sportkläder, arbetskläder, uniformer, blöjor och sängkläder. För bästa resultat, behandla vit- och kulörtvätt separat och applicera produkten på fläckar så fort som möjligt.

  • Vid användning som blötläggningsmedel, tillsätt 5 ml per 5 liter vatten. Låt tyget ligga i blöt i minst 30 minuter (över natten om så är nödvändigt) och tvätta sedan som vanligt.
  • Som tvättmedelsförstärkare, tillsätt 15 ml till varje maskintvätt tillsammans med ditt vanliga SA8 -tvättmedel.

OBS!

  • Får inte användas på ylle eller siden.
  • Får inte användas tillsammans med klorblekmedel. Om mer blekning behövs, använd SA8 Bleach.

 

Ingredienser:
- Sodium Sesquicarbonate
- Sodium Carbonate
- C12-15 Pareth-7
- Fumaric Acid
- Sodium Polyacrylate
- Sodium Perborate
- Sodium Citrate
- Subtilisin
- Cellulase
- Parfum
- Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate

Varje ingrediens beskrivs av sitt INCI-namn (internationella nomenklaturen för kosmetiska ingredienser, se även pharmacos.eudra.org) eller om ingen INCI namn är tillgängligt, då ingrediens beskrivs av sin gemensamma namnet.