Varumärken

Frakter och leveranser

iCook™ Familjeset 17 delar

iCook™ Familjeset 17 delar

Kombinera start- och grundsetet så får du det perfekta setet som kan användas för att laga sund och näringsrik mat – varje dag.

Mer detaljer

Rea REA!
10,196.35 Kr inkl. moms

10,733.00 Kr inkl. moms

(pris sänkt med 5 %)

101097

Kombinera start- och grundsetet så får du det perfekta setet som kan användas för att laga sund och näringsrik mat – varje dag.

Egenskaper och fördelar

Innehåller:
1-liters kastrull med lock
Liten traktörpanna med lock
Stor traktörpanna med lock
Litet kupollock
4-liters soppgryta med lock
4-liters ångkokare
Vattenbadsinsats
Set med tre skålar med lock

 

1-liters kastrull med lock - Idealisk för grönsaker, frukter, äggrätter, vaniljsås, gröt, barnmat, glasyr, smält ning av choklad, beredning av såser och uppvärmning av rester.

4-liters soppgryta med lock - Idealisk för soppor, pasta, grytor, hela kycklingar och större grönsaker. Använd soppgrytan med det lilla kupollocket för matlagning på höjden och med 4-liters ångkokaren för ångkokning av olika grönsaker.

4-liters ångkokare - Använd den tillsammans med 4-liters soppgrytan och som ett durkslag för sköljning av frukt och grönsaker.

Vattenbadsinsats - Detta mångsidiga tillbehör kan an vändas för vattenbad tillsammans med 4-liters soppgrytan. Lämplig för kakor, grönsaker, puddingar, såser samt pasta- och äggrätter. Kan även användas som serveringskärl.

Liten traktörpanna med lock - Kan användas som liten kastrull, för att snabbt steka upp eller bryna livsmedel och för att tillaga rätter av frukt och grönsaker.

Stor traktörpanna med lock - Används som stekpanna eller, med mindre mängd fett, som traktörpanna. Även lämplig när du vill bevara smaken i stekar, delar av fågel eller andra köttbitar genom att steka eller bräsera utan tillsats av fett.

Litet kupollock - Det lilla kupollocket kan användas för att tillaga större matvaror, t.ex. hela kyck lingar. Den fungerar även som basdel vid tillagning på höjden och kan användas som ställ eller serveringskärl om du vänder det upp och ner.

3 x skålar med lock - Set med 1-, 2- och -liters blandskålar i rostfritt stål och plastlock. Använd dem när du blandar och marinerar matvaror.

• Diska kokkärlen innan du använder dem första gången
• Tillaga maten endast på låg eller måttlig värme
• Se till att kokkärlens diameterpassar på kokplattan
• Använd kokkärlen med omtanke
• Skär inte med kniv i kokkärlen

Varukorg  

(tom)

Erbjudande

Alla erbjudande

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser