Varumärken

Frakter och leveranser

 

AMWAY HOME™ rengöringsprodukter för tvätt, yt- och diskrengöring levererar fortfarande samma kraftfulla rengöring, som du har lärt dig att lita på och tycker om, men nu gör vår unika BIOQUEST FORMULA™ dem till det säkraste alternativet för din familj, ditt hem och miljön.

Våra rengöringsprodukter innehåller aktiva biobaserade ingredienser som framställts från naturliga källor. De är effektiva, koncentrerade, biologiskt nedbrytbara och har testats av hudläkare.

 

BIOQUEST FORMULA™ – grönt för miljön för säkrare rengöring

I över 50 år har vi utvecklat högklassiga rengöringsprodukter för hemmet som dessutom är miljövänliga. 1959 visade L.O.C™ allrengöring vägen för koncentrerade och biologisk nedbrytbara rengöringsprodukter för hemmabruk och den är fortfarande en bästsäljande rengöringsprodukt för hemmet världen över.
Kraften hos alla* AMWAY HOME™ -produkter är BIOQUEST FORMULA som innehåller högaktiva, biologisk nedbrytbara, naturliga ingredienser från t. ex. kokosnöt, citrusfrukter och mineraler. De har framställts för att vara säkra och ändå leverera enastående resultat.
Produkter som innehåller BIOQUEST FORMULA är certifierade som SÄKRA och GRÖNA eftersom de är:

Biologiskt nedbrytbara 
Enligt EU:s regelverk måste alla ytaktiva ämnen i rengöringsmedel vara biologiskt nedbrytbara, men vi går ännu längre och testar inte bara enskilda ingredienser utan hela blandningen i alla våra produkter för tvätt, yt- och diskrengöring.

Koncentrerade 
Vi var först med att utveckla koncentrerade blandningar, ett radikalt grepp på den tiden. På grund av att våra produkter innehåller fler aktiva ingredienser än utspädningsmedel behövs mindre mängd produkt för utmärkta resultat.

På så sätt sparar du pengar och färre förpackningar och transporter behövs - vilket är helt i linje med vårt åtagande om hållbarhet.

Testats av hudläkare 
Våra rengöringsprodukter är säkra och orsakar inte allergier eller irritationer. SA8™ Baby pulvertvättmedel har t.o.m. testats av barnläkare för att säkerställa att produkten är skonsam mot ung, känslig hud.

Oarbetade ingredienser genomgår grundliga tester avseende säkerhet under hela forsknings- och utvecklingsprocessen. Faktum är att vårt program för produktsäkerhet är ett av de bästa och mest omfattande i hela världen.


*Förutom SA8 förtvättsspray och SCRUB BUDS™

 

A.I.S.E.:s deklaration för hållbar rengöring

A.I.S.E. (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) är branschens officiella representativa organ i Europa. 2005 lanserade A.I.S.E. ett initiativ för hållbar rengöring med syfte att främja sundare, säkrare och miljövänligare metoder vid tillverkning av rengöringsprodukter.

A.I.S.E. logotyp för hållbar rengöring symboliserar att produkten har tillverkats på ett hållbart sätt och att den är säker att använda.

Vi är stolta över att A.I.S.E.:s logotyp för hållbar rengöring finns på alla våra produkter för tvätt, yt- och diskrengöring

 

DfE – Design for the Environment programme

Vi samarbetar också med EPA:s (USA:s naturvårdsverk – Environmental Protection Agency) DfE-program. DfE-programmet främjar partnerskap för säkrare kemi, vilket möjliggör utvecklandet av rengöringsprodukter som är säkrare för människor och miljön. Vi får använda DfE:s logotyp på följande AMWAY HOME™-produkter.

Produkter som erhållit DfE-godkännande:

- SA8™ Bleach
- SA8 Tri-Zyme™ tvättbehandling
- L.O.C.™ allrengöring
- AMWAY HOME WC-rent
- L.O.C. skurmedel
- L.O.C. badrumsrengöring
- DISH DROPS™ diskmedel
- DISH DROPS maskindisk

Erkännande från EPA/DfE är inte en rekommendation av denna produkt. DfE:s logotyp symboliserar att blandningen i denna produkt, såsom Amway presenterat den för EPA, innehåller ingredienser som i välbefinnande- och miljöavseende är bättre än traditionella rengöringsmedel. EPA/DfE förlitar sig uteslutande på Amway, företagets integritet och i god tro på information om denna produkts sammansättning, ingredienser och egenskaper. EPA/DfE har inte själva identifierat, t. ex. via oberoende kemisk analys, ingredienserna i denna produktblandning, eller utvärderat Amways påståenden att produkten inte innehåller vissa ingredienser. EPA/DfE ger sin bedömning och professionella åsikt om produkten endast i välbefinnande- och miljöavseende, utifrån den information och vetenskapliga kunskap som för närvarande finns tillgänglig.

 


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser