Tillverkare

Annonsering

Amways 100 % nöjd-kund-garanti
Vi har fullständigt förtroende för Amways produktkvalitet och garanterar därför att du blir nöjd. Om du inte blir helt nöjd med produkten behöver du bara skicka tillbaka den så får du hela köpesumman tillbaka. Garantin gäller dock inte produkter som (i) inte har använts på avsett sätt i normal hushållsanvändning; (ii) avsiktligen skadats eller använts på fel sätt; (iii) distribuerats av Amway försedd med tidsbegränsad returrätt; och/eller (iv) produkter som täcks av skriftlig garanti. Denna garanti gäller i Sverige tillsammans med det lagenliga konsumentskyddet.

Amway - garanterat nöjda kunder. 
Amways 100 % nöjd-kund-garanti gäller inte produkter som inte tillverkats av Amway, t.ex. produkter från säsongskataloger, här gäller 90 dagars returrätt under förutsättning att produkterna inte omfattas av en annan garanti med andra villkor. Produkter som inte längre kan beställas (NLA) kan inte säljas igen och omfattas därför inte varken av 100 % nöjd-kund-garantins återbetalningspolicy eller 90 dagars  

Ångerrätt
Kunden har rätt att ångra köpet inom 15 arbetsdagar från och med mottagandet av den inköpta produkten, utan avgift eller extra kostnad och i en del fall genom att endast behöva betala den direkta kostnaden för returnering av varorna till säljaren

Hur går jag till väga?

1. Kontakta oss så snart du märker att du inte är nöjd med produkten på mail eller den kontaktinformation du har fått vid leverans.
2. Du behöver inte uppge varför du inte är nöjd, men när det gäller visa produkter kommer vi att fråga, detta pga så att det inte är så att man använt produkten på ett felaktigt sett.
3. Återbetalning kan ske på flera olika sett, antingen direkt när vi hämtar produkten hos dig . Skickas produkten till oss så tar återbetalningen ca 5-15 dagar. Återbetalningen är lite beroende på vilken typ av produkt det gäller i vissa fall sker återbetalningen den 16 månaden efter. Du får hela köpesumman tillbaka, detta omfattar dock ej fraktkostnader och eventuella småorder avgifter.

Vid garantiärende sök under kontaktinformation


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Bästsäljare

Inga bästsäljare just nu

Annonsering