Tillverkare

Annonsering

För att kunna nyttja denna beställningsida så krävs medlemsskap.

1. OMFATTNING

Dessa allmänna villkor omfattar all försäljning, om inget annat är särskilt avtalat mellan parterna.

2. PRODUKTINFORMATION OCH PRISER
Alla uppgifter och data som finns i Bodynet  produktinformation, prislistor och som delges av säljare kan ändras utan särskild förvarning. På alla expedierade order tillkommer frakt beroende på vikt, fraktsätt och destination. l förekommande fall tillkommer postförskottsavgift. Moms ingår i samtliga priser (f.n. 12% och 25%). Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra priserna motsvarande. Priserna anges i svenska kronor (SEK) .

 

3. LEVERANSTID
Leveranstiden är ca 2-10 arbetsdagar från det att full betalning är mottagen.
När beställningar görs som vi inte själva kan leverera så skickar vi den med posten.

4. BETALNING / DRÖJSMÅLSRÄNTA
Alla beställningar betalas i förskott om inget annan överenskommelse är gjord. Är ingen inbetalning gjord efter 10 arbetsdagar makuleras beställning.

5. GARANTI
Vi tillhanda håller vår leverantörs garanti ( Från Amway )

Amways 100 % nöjd-kund-garanti
Vi har fullständigt förtroende för Amways produktkvalitet och garanterar därför att du blir nöjd. Om du inte blir helt nöjd med produkten behöver du bara skicka tillbaka den så får du hela köpesumman tillbaka. Garantin gäller dock inte produkter som (i) inte har använts på avsett sätt i normal hushållsanvändning; (ii) avsiktligen skadats eller använts på fel sätt; (iii) distribuerats av Amway försedd med tidsbegränsad returrätt; och/eller (iv) produkter som täcks av skriftlig garanti. Denna garanti gäller i Sverige tillsammans med det lagenliga konsumentskyddet.

Amway - garanterat nöjda kunder. 
Amways 100 % nöjd-kund-garanti gäller inte produkter som inte tillverkats av Amway, t.ex. produkter från säsongskataloger, här gäller 90 dagars returrätt under förutsättning att produkterna inte omfattas av en annan garanti med andra villkor. Produkter som inte längre kan beställas (NLA) kan inte säljas igen och omfattas därför inte varken av 100 % nöjd-kund-garantins återbetalningspolicy eller 90 dagars

Ångerrätt
Kunden har rätt att ångra köpet inom 15 arbetsdagar från och med mottagandet av den inköpta produkten, utan avgift eller extra kostnad och i en del fall genom att endast behöva betala den direkta kostnaden för returnering av varorna till säljaren.

6. ORDERBEKRÄFTELSE
Beställningen över Internet bekräftas alltid av oss, i första hand via e-post. Lämna ditt telefonnummer så att vi kan eventuellt ringa dig och bekräfta ordern. Ange ALLTID om du INTE går att nå via angiven e-postadress

7. Vem får handla
Vi vänder oss till alla grupper som är intresserade av vårt sortiment med ett undantag. Du måste vara fyllda 18 år eller ha målsmans medgivande.
När du öppnar ett konto hos oss medger du samtidigt att du är 18 år eller har målsmans medgivande. Vi föreslår dock att är du under 18 år att du ber målsman att starta ett konto istället.

Välkommen du med!


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Bästsäljare

Inga bästsäljare just nu

Annonsering