Varumärken

Frakter och leveranser

Om ARTISTRY™

ARTISTRY™
Flyttar ständigt skönhetens gränser. Inspirerad av naturen, strävar vi efter att upptäcka de bästa botaniska ingredienserna. Vi fokuserar alltid på resultat, och gör framsteg efter framsteg med avancerad vetenskap och kraftfulla, effektiva lösningar. Alla förtjänar vi makeup- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. De får oss att se bra ut och bidrar till att öka vårt välbefinnande. Därför har vi utvecklat serien ARTISTRY som skyddar din hud mot den skadliga påverkan som föroreningar och andra miljöfaktorer medför samtidigt som den förbättrar din hy och visar fram ditt ansikte från din bästa sida – så att du kan känna dig vacker både invändigt och utvändigt. Du kan vara helt säker på att huden får bästa möjliga vård, så att den alltid är i strålande form.

TERESA PALMER
Teresa Palmer är det globala ansiktet för ARTISTRY™ Skincare and Color. ”Det finns så mycket jag älskar med ARTISTRY, särskilt produkterna. De är verkligen lyxiga, sofistikerade och moderna och jag litar fullt ut på dem”, säger Teresa. Teresa är förutom en klassisk skönhet, även en ung, dynamisk kvinna och begåvad skådespelare som personifierar själva varumärket ARTISTRY utmärkt.

ARTISTRY™produktsortiment
Hudvård ARTISTRY ERBJUDER ETT VARIERAT UTBUD AV AVANCERADE HUDVÅRDSLÖSNINGAR - FRÅN VARDAGSPRODUKTER TILL SANN LYX - FÖR HUDVÅRDSBEHOV HOS KVINNOR I ALLA ÅLDRAR OCH MED ALLA HUDTYPER.

ARTISTRY HYDRA-V™ COLLECTION
har inspirerats av Nobelprisbelönad forskning och tar återfuktning av huden till en helt ny nivå. Hudvårdssystemet ARTISTRY HYDRA-V friskar upp, reparerar och vitaliserar din hud med en blandning av rena naturresurser och avancerade, vetenskapliga tekniker. Huden blir mjuk, len och smidig på ett sätt som överträffar alla förväntningar. För alla hudtyper och alla åldrar.

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System
är en revolutionerande hudvårdsserie - med den här kraftfulla kombinationen av högeffektiva produkter kan du se märkbart föryngrad hud efter bara en veckas användning. Power System ger bevisat snabba resultat och tillför huden en optimal kombination av näring, fukt och skydd. Power System ett ”måste” för dem som kräver snabba resultat och strävar efter att förbättra hudens utseende. De första tecknen på att huden får ett ungdomligare utseende upptäcker du redan när du har använt vårt Power System i en vecka! "I tester bekräftade 81% av kvinnorna att Power System gav dem ett ungdomligare utseende på bara en vecka.

ARTISTRY™, ARTISTRY HYDRA-V™ COLLECTION, ARTISTRY CREME LUXURY™,             ARTISTRY ESSENTIALS™, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, ARTISTRY YOUTH XTEND™, ARTISTRY IDEAL RADIANCE™, ARTISTRY FORWARD BEAUTY™     och ARTISTRY FLORA CHIC™ Eau de Parfum är alla Amway-varumärken

Makeup
ARTISTRY erbjuder ett utbud av makeup av hög kvalitet som tar fram och förhöjer varje kvinnas speciella skönhet.
ARTISTRY™ tillhör världens tio bäst säljande kosmetikmärken. Med ARTISTRY™ Color kan varje kvinna skapa den ultimata, sofistikerade look hon önskar. Består av en komplett serie av makeup för ansikte, ögon, kinder och läppar. Vi har nyanser som passar alla hudtoner och alla åldrar.

Dofter
Med ARTISTRY FLORA CHIC™, den allra första doften från varumärket ARTISTRY™, får du möjlighet att känna dig förtrollande chic.


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser