Varumärken

Frakter och leveranser

NUTRIWAY™

En obalanserad kost kan leda till att våra kroppar får brist på viktiga näringsämnen: makronäringsämnen, mikronäringsämnen och fytonäringsämnen. Dessa näringsämnen är universella och något som alla behöver, oberoende av ålder och livsstil. För att fylla dessa näringsluckor introduceras NUTRIWAY™ Foundational Trio – ett set med tre produkter som tillsammans kompletterar ditt dagliga näringsbehov. Trion består av All Plant Protein Powder, Omega-3 Complex eller DAILY. Njut av fördelarna med en komplett daglig kost med NUTRIWAY™ Foundational Trio!

NUTRILITE/NUTRIWAY är märke nummer 1 i världen när det gäller försäljning av vitaminer och kosttillskott.* Det är ett märke för vitaminer och kosttillskott som erbjuder ett komplett sortiment av produkter för näring och välbefinnande, inklusive essentiella vitaminer och mineraler, antioxidanter, örter, sportnäring och måltidsersättningar.
NUTRILITE/NUTRIWAY har sedan 1934 kombinerat vetenskapens styrka med växternas naturliga fördelar – inspirerat av företagets grundare, Dr Carl Rehnborg, och de upptäckter han gjorde i Asien. Vår innovativa användning av vetenskapen för att maximera fytonäringsämnenas välgörande egenskaper – det är näringsämnen som finns i växter – har varit kärnan i NUTRILITE/NUTRIWAY-varumärket allt sedan dess. Idag firar vi stolt att vi i 80 år har hjälpt människor över hela världen att må bra och leva aktiva liv.

*Källa: Euromonitor International Limited, global undersökning av försäljning av vitaminer och kosttillskott, 2013.

Varför NUTRIWAY
NUTRILITE/NUTRIWAY-varumärket bygger på strategin ”från frö till färdigt kosttillskott” som förenar naturen och vetenskapen i perfekt harmoni. När varumärkets grundare Carl Rehnborg vistades i Kina för nästan 100 år sedan upptäckte han vikten av en växtbaserad kost. Hans upplevelser i verkliga livet och hans omfattande forskning om växtbaserade näringsämnen resulterade i NUTRILITE/NUTRIWAY-varumärket för kosttillskott. År 1934 lanserades de första kosttillskotten med multivitaminer, multimineraler och fytonäringsämnen i USA. Med stöd av 80 års vetenskap och forskning är NUTRILITE/NUTRIWAY™ märke nummer 1 i världen när det gäller försäljning av vitaminer och kosttillskott.
(Källa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims)

Vetenskapen:
• Nutrilite har mer än 150 vetenskapsmän, forskare och utbildare – en av branschens största vetenskapliga personalgrupper.
• Nutrilite producerar mer än 15 miljarder vitamin- och mineraltabletter och mjuka kapslar per år globalt sett.

Naturen:
• NUTRILITE/NUTRIWAY™-varumärket är en av världens få ledande kosttillskottsvarumärken som arbetar med egen hållbar odling.
• Istället för att förlita oss på skadliga pesticider, herbicider och kemiska gödningsmedel låter vi naturen göra jobbet.
• Åtta decennier med hållbara odlingstekniker har varit en integrerad del i NUTRIWAYs produktutveckling.
• Nutrilite-teamet har förbättrat metoden ”från frö till färdigt kosttillskott” för att bevara styrkan och maximera överensstämmelsen, effektiviteten och säkerheten i NUTRIWAYs produkter.

Det är fytonäringsämnena som gör skillnaden.
• Fytonäringsämnen är växtbaserade näringsämnen som ger frukter och grönsaker deras livfulla färger.
• Växtbaserade kosttillskott innehåller fytonäringsämnen som är naturliga växtsammansättningar. Nutrilite-personalen med över 150 vetenskapsmän, forskare och utbildare arbetar ständigt med att förbättra kvaliteten på NUTRIWAY-produkterna.
• Nutrilite utför 25 000 tester varje månad och över 500 000 kvalitetsanalyser varje år för att garantera kvaliteten.

Det är så varumärket NUTRILITE/NUTRIWAY blivit världsledande inom välbefinnande och näring, och bibehåller detta ledarskap än idag.

Odling
Alla våra gårdar - över 6 000 hektar i delstaten Washington i USA, i Mexiko och i Brasilien - återför näring till jordar och undviker att använda syntetiska bekämpnings- och gödningsmedel. De är också goda globala grannar och engagerade när det gäller att ge tillbaka till samhället. Varje växt bearbetas inom några timmar efter skörden för att så många som möjligt av de värdefulla näringsämnena ska kunna tas till vara.

Fytonutrienter
(fytonäringsämnen) Genom noggrann bearbetning torkas råa växter och koncentreras till ett fint pulver (som kallas för koncentrat) som innehåller växtens naturliga näringsämnen och fytokemikalier, med vattnet borttaget. Även om varje NUTRILITE-koncentrat är unikt, delar de alla ett gemensamt ursprung – en näringsrik växt. De här koncentraten tillförs i många NUTRIWAY-produkter eftersom de ger ett brett spektrum av fytonutrienter.

Vetenskap
Vår grundare Carl Rehnborg skapade för många år sedan banbrytande och sofistikerade metoder för analys av specifika växters näringsvärde. Idag använder NUTRILITE-forskare världen runt de senaste metoderna och teknologierna för att förbättra sättet att utvinna maximal näring från våra skördar och utvärdera nya ingredienser för våra produkter. Våra forskare undersöker nya sammansättningar och innovativa bearbetningsmetoder, utforskar nya och förbättrade produkter och ingredienser och använder ytterst effektiv test- och analysutrustning för att maximera växtkoncentraten för optimalt näringsinnehåll. Varje NUTRIWAY-produkt är ett direkt resultat av omfattande fältstudier och laboratorieanalyser som utförts av forskare, mikrobiologer, kemister, farmakologer, näringsforskare och andra tekniker. Även om det inte krävs för alla NUTRIWAYs kosttillskott väljer vi att följa goda tillverkningsrutiner (GTR) för att garantera att NUTRIWAYs produkter alltid är säkra, rättmärkta och av högsta kvalitet. Vi utför 25 000 kontrolltester varje månad och över 500 000 produktutvärderingar varje år.

Välbefinnande
Bra välbefinnande betyder inte perfekt. Bra välbefinnande innebär att man anpassar kända ärvda hälsorisker och aktuell livsstil för att göra de personliga val som krävs för att leva ett så sunt liv som möjligt. En personlig metod för att uppnå god hälsa innebär att du väljer de kost-, livsstils-, vilo- och avkopplingsvanorna som passar dig bäst - och sedan väljer kosttillskottsprodukter som stödjer din sunda livsstil. Näring och strävan efter optimalt välbefinnande är själva kärnan hos varumärket NUTRILITE/NUTRIWAY.


NUTRIWAY Power of 5
uppmanar oss alla att främja barns näringsstatus och potential världen över. Alla pengar som samlas in går till CARE och till lokala humanitära organisationer som hjälper till att distribuera Little Bits. Team NUTRIWAY™ Team NUTRIWAY är en global gemenskap av idrottsentusiaster på alla nivåer som är intresserade av en balanserad livsstil - från hobbyidrottare till professionella idrottsmän. ABO:er, kunder och anställda deltar i olika evenemang som organiseras under Team NUTRIWAYS banér. Vårt mål är att uppmuntra utbyte av idéer om fysiska aktiviteter, idrott och kost bland vänner, familj och affärspartner, både on- och offline.

Varumärket NUTRILITE/NUTRIWAY - officiellt kosttillskottsmärke för AC Milan, en välmeriterad europeisk storklubb.


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Frakter och leveranser